Om Bui Hotel Humble

Bui Hotel Humble er et hyggeligt og moderne hotel beliggende på Langeland i det sydfynske øhav. Hotellet er placeret i et smukt område, der er kendt for sin natur og ro, og som gør det til det perfekte sted for en afslappende ferie. Værelserne på Bui Hotel Humble er moderne indrettede og er udstyret med alle de bekvemmeligheder, der gør opholdet til en fornøjelse. Der er gratis Wifi, fladskærms-tv og skrivebord.

Morgenmad

Hotellet tilbyder også en overdådig morgenmadsbuffet, der serveres i hotellets hyggelige spisestue. På Bui Hotel Humble giver vi vores gæster mulighed for selvbetjening, så de kan nyde en hurtig og bekvem ind- og udtjekning. Med vores selvbetjeningsløsning kan du spare tid og undgå kø ved receptionen.

Selvbetjening

Når du booker dit ophold på vores hotel, vil du modtage en bekræftelses-e-mail med alle de nødvendige oplysninger til at benytte vores selvbetjeningsløsning. Du vil modtage en personlig adgangskode, som du kan bruge til at åbne hoveddøren og dit hotelværelse dør.
Hos Bui Hotel Humble er vi dedikerede til at gøre vores gæster ophold så behageligt og bekvemt som muligt. 

Med vores selvbetjeningsløsning kan du nyde en problemfri ind- og udtjekning og fokusere på det, der virkelig betyder noget – dit ophold på vores dejlige hotel.

Møder & Events

Hotellet er også et populært sted at afholde møder og events, og der er mulighed for at leje forskellige mødelokaler og event faciliteter. Hotellets personale er altid klar til at hjælpe med at planlægge og afholde arrangementer, så det bliver en succesfuld og mindeværdig oplevelse for alle deltagere.

Oplev Langeland

Bui Hotel Humble er et perfekt udgangspunkt for at udforske Langeland og området omkring. Der er mange aktiviteter og seværdigheder i nærheden, herunder cykel- og vandreture, besøg på lokale museer og gallerier og ikke mindst en række smukke strande og naturområder.

Uanset om man er på ferie eller på forretningsrejse, er Bui Hotel Humble det ideelle sted at overnatte på Langeland. Med sin centrale beliggenhed og sine moderne faciliteter og komfortable værelser er hotellet det perfekte valg for enhver rejsende.

Book dine overnatninger på Bui Hotel Humble nemt

Adresse

Ristingevej 2
5932 Humble
Danmark
Cvr: 43938207

Telefon

Booking

Alt reservation er online:

follow us